Avantajele metodologiei noastre sunt integrarea unei abordări moderne în metodele tradiționale

O metodă reușită de formare a unui sportiv este un program de pregătire bine planificat, care asigură dezvoltarea fizică versatilă și distribuția corectă a efortului.

1
Implicarea netedă în modul de joc în modul optim de adaptare la sarcini.
2
Creșterea pasiunii sportive și încrederea în sine, loialitatea și disciplina sportivă a jucătorilor.
3
Variabilitatea exercițiilor, claselor în conformitate cu planul calendaristic.
4
Egalitatea de șanse pentru realizarea sportului pentru toți. Testarea și selecția jucătorilor pe baza unor indicatori obiectivi și transparenți

Cun sunt organizate antrenamentele

Antrenamentele noastre încep la ora actuală. Copii vin cu 15 minute înainte de începerea antrenamentului, sunt întâmpinați de un asistent și escortați în vestiar, unde se schimbă în îmbrăcăminte de sport.

În timpul antrenamentului, acordăm atenția fiecărui copil și încercăm să oferim o abordare individuală. Întrucât grupurile de formare sunt mici, fiecare copil este supravegheat constant, ceea ce reduce riscul de traume și menține un nivel înalt de disciplină.

Durata antrenamentului este selectată ținând cont de vârsta și experiența de formare a copiilor. Fiecare antrenament este alcătuit din mai multe părți: încălzirea, partea principală (tehnică / tactică sau joc) și relaxare.

De asemenea, recomandăm sportivilor noștri să urmeze regimul de lucru și de odihnă, precum și regimul de alimentația elaborate de noi pentru cele mai bune rezultate.

 
 
Veniți la antrenament de încercare gratuit