fbpx

COMPONENȚA DE ANTRENORI


Eficacitatea formării depinde de cine conduce antrenamentul. În procesul de pregătire a copiilor acest lucru este deosebit de important.

Copiii și adulții sunt educați de profesioniști dedicați

Acordăm o mare atenție selecției antrenorilor și ne angajăm în îmbunătățirea continuă a aptitudinilor lor. Antrenorii noștrii continuă să studieze tehnici avansate de experți în domeniul culturii fizice și al sportului din întreagă lumea.

Părinții și sportivii pot comunica direct cu antrenorii noștri, pot pune întrebări care le privesc și primesc recomandări de coaching pentru a-și îmbunătăți pregătirea sa sau a copiilor săi.

Serghei MÎCALO
Antrenor principal
+37368888847

Născut în 1981 la Chișinău, Republica Moldova. Căsătorit, are 2 copii.

A luat un mare interes pentru paintball în 2010, atunci și a deschis clubul TACTICS. A început activitățile sportive din 2014 îndeaproape după ce l-a cunoscut pe primul său antrenor Serghei Dmitruk.

Din 2011 până în prezent, conduce Asociația Obștească de Paintball ACP MOLDOVA, fiind președintele acesteia.

Începând cu 22 noiembrie 2018 este antrenor principal al Selecţionatei U19 a Republicii Moldova pentru Campionatul Mondial 2019

În 2019 a primit o Diplomă Centrului Federal de Cercetare pentru Educație Fizică și Sport (Moscova) al Ministerului de Sport Federației Ruse de recalificare profesională în cadrul programului "Teoria și metodele culturii fizice și sportului. Antrenor-profesor de paintball sportiv".

VEDEȚI DIPLOMA
Сергей ДМИТРУК
Второй Тренер

Născut în 1978 la Kiev, Ucraina. Căsătorit, are un copil.

În paintball sportiv din 2007. În 2010 i s-a acordat titlul de Maestru in Sport de paintball din Ucraina.

VEDEȚI CERTIFICAT

Campion mondial actual în componența a Echipei Naționale de Veterani din Ucraina, precum și Campion a Ucrainei ca parte a echipei KievXpress (multipli campioni ai Ucrainei și câștigători ai turneelor ​​europene), al cărui căpitan și antrenor este în ultimii 8 ani.

MAI MULTE DESPRE KIEVXPRESS

În 2016, a fost ales în funcția de Vicepreședinte al Federației Paintball din Ucraina, pe care o deține în prezent.

Fiind un specialist cu experiență, a fost invitat de Serghei Mîcalo în noiembrie 2018 pentru a juca rolul de antrenor secund al Selecționatei U19 RM pentru a se pregăti pentru Campionatul Mondial 2019

Alături de antrenori la Centrul nostru activează un psiholog în sport

● Realizează selecția psihologică în grupuri bugetare
● Identifică sportivi promițători de paintball
● Participă la formarea și dezvoltarea calităților și abilităților psihologice ale sportivilor necesare victoriei
● Efectuează diagnosticarea și contabilitatea caracteristicilor individuale ale sportivului
● Participă la elaborarea unui plan individual pentru dezvoltarea abilităților, strategiilor de antrenament și comportamentului competitiv pentru fiecare sportiv
● Determină disponibilitatea psihologică a unui sportiv la sport pentru competiții și efectuează reabilitare post-competitivă
● Desfășoară instruiri cu privire la tehnicile psihologice, la metodele de autoreglare, la coeziunea și dezvoltarea echipei, la munca cu conflictele etc.
● Ajută la rezolvarea problemelor personale ale sportivilor și antrenorilor

Anastasia IVANOVA
Psiholog în sport

Născută în 1994 la Chișinău, Republica Moldova

În adolescență, a vrut să devină psiholog. În 2018, și-a dat seama de dorința ei, primind statutul de Master în Psihologie Clinică la Universitatea de Stat din Moldova.

VEDEȚI DIPLOMA

Din 2018 lucrează ca psiholog la Asociația Obștească "Inițiativă Pozitivă". Este un psiholog consultant pentru diferite grupe de vârstă.

A fost invitat de Serghei Mîcalo în septembrie 2019 la rolul de psiholog sportiv la Centrul SECTOR.

Veniți la antrenament de încercare gratuit
ANTRENAMENTUL GRATUIT