CE ESTE LASERTAG?

Lasertag - un joc de echipă în care jucătorii folosesc dispozitive electronice - tagher. Contrar numelui său "laser" (laser) "tag" (marca) - taggerii emite o rază în infraroșu (ca o telecomandă TV), adică absolut sigur pentru sănătatea participanților.

Faza emisă de tagher este preluată de senzori localizați pe bandajul pe capul adversarului. Senzorii jucătorului afectat fac o notificare luminoasă și sonoră a înfrângerii jucătorului și tagher lui este dezactivat. Un astfel de jucător părăsește terenul de joc până la următoarea rundă sau primește o "renaștere" și intră din nou în joc.

În funcție de scenariul jocului, în lasertag se utilizează dispozitive electronice suplimentare.

La fel ca în paintball după semnalul de start, jucătorii se împrăștie pe terenul de joacă, luând cele mai avantajoase poziții din spatele adăposturilor. În timpul jocului, participanții se deplasează activ în cadrul terenului și trag la adversar. Orice contact fizic între jucători, cu excepția tragerilor de la un tagger, este interzis.

Pentru că in lasertag, atunci când jucatorul este eliminat, nu există sentimente dureroase, participanților li se permite să joace de la vârsta de 6 ani și peste. Lasertag este perfect ca o varianta de joc activ pentru oricine crede că jocul de paintball este dureros.


REZERVARE

Spuneți-le prietenilor despre ce este lasertag

[addthis tool="addthis_inline_share_toolbox"]
ANTRENAMENTUL GRATUIT