fbpx

ÎNTREBĂRI - RĂSPUNSURI


Nu puteți găsi informațiile care vă interesează în alte pagini ale site-ului? În această pagină vom încerca să vă spunem ce v-ar putea dori să cereți! Dacă dintre răspunsurile noastre nu ați găsit răspunsul la întrebarea dvs., întrebați-l făcând clic pe pictograma Messenger din colțul din dreapta jos al ecranului.

METODOLOGIE DE FORMARE

1De la câți ani începe să se pregătească în SECTOR?

Acceptăm copii de la vârsta de 7 ani.

2Cât de sigure sunt lecțiile de paintball pentru copiii sub 10 ani?

Principalul pericol în timpul jocului de paintball, precum și în timpul altor jocuri active sunt abraziuni și vânătăi.

În paintball, acestea sunt obținute cel mai adesea atunci când bilă lovește jucătorul de la o distanță apropiată într-o zonă a corpului care nu este protejată de echipamente și, de asemenea, atunci când un jucător elaborează elemente tehnice precum „Sliding”.

Metodologia noastră include pregătirea pas cu pas a elementelor tehnice în conformitate cu vârsta copiilor. Pentru această grupă de vârstă nu există jocuri care folosesc markere. Folosim echipamente sigure pentru laser tag. Deci nu are efect de contact cu jucătorul cu bilă.

Toate antrenamentele sunt organizate în grupuri sub îndrumarea antrenorilor care sunt atenți și cu experiență în lucrul cu copiii. Multe materii tehnice simple pentru copii sunt învățate folosind jocuri, iar elemente complexe din punct de vedere tehnic, cum ar fi „Sliding”, sunt deja studiate de către copii la vârsta de 14 ani.

3Care este diferența dintre pregătirea copiilor între 7-10 ani și formarea copiilor între 10-13 ani?

Pentru fiecare grup de vârstă, se utilizează o metodă specializată de predare a jocului, care ține cont de caracteristicile fiziologice și psihologice ale dezvoltării copilului.

Copiii mici nu sunt capabili să perceapă pregătirea clasică „pentru adulți”, le este mai ușor să învețe cum să facă elemente de bază ca element al jocului. La această vârstă nu sunt pregătiți pentru lucrul în echipă și li se oferă o abordare individuală.

În timp ce copiii mai mari încearcă să analizeze, să ia decizii și să se joace ca parte a unei echipe. La vârste mai mari, funcțiile motorii și coordonarea copiilor se îmbunătățesc și pot utiliza tehnica studiată mai devreme. Pentru copiii de 10 ani și mai mari, ei încep să practice tragere la ținte din marker de paintball de pe loc și în mișcare din diferite poziții, de asemenea și în timpul jocul cu adversari.

4Pot participa fetele la antrenament de paintball?

În paintball-ul sportiv, șansele atât pentru băieți cât și pentru fete sunt aceleași pentru realizare. Fetele joacă, la fel ca în structura mixtă, la egalitate cu băieții, și la echipele naționale feminine.

5Care sunt perspectivele pentru studenții din SECTOR?

Prima componența a Selecționatei U19 RM a fost formată din sportivi instruiți în SECTOR. Vom continua să pregătim sportivii pentru selecția celor mai buni dintre ei la echipele naționale din Republica Moldova pentru participarea la Campionatele Mondiale.

În paintball, precum și în alte sporturi, există un deficit de jucători promițători cu un nivel bun de pregătire. Din acest motiv, unele echipe profesioniste și semi-profesioniste de paintball din Europa folosesc recrutarea de sportivi individuali pentru participarea lor la seria europeană de turnee.

Suntem pregătiți să facilităm transferurile sportivilor adulți care au reușit să se stabilească ca jucători de succes în timpul participării la turneele internaționale.

PROCESUL DE FORMARE

1Ce ar trebui să iau cu mine pentru o sesiune de test?

Pentru orele de probă din SECTOR, sportivul va avea nevoie de îmbrăcăminte sportivă confortabilă și pantofi detașabili, precum și de un set de lenjerie uscată.

Principala cerință: un sacou sport și pantaloni, iar pantofii trebuie să se potrivească cu dimensiunea sportivului și să-i ofere confort în mișcare.

Tricoul, pantalonii și șosetele înlocuibile vor fi necesare pentru ca sportivul să se poată schimba în haine uscate și curate după încheierea antrenamentului.

Dacă după un antrenament intenționați să faceți un duș, luați papuci de baie, gel de duș și un prosop.

2În ce zile și la ce oră se desfășoară sesiunile de antrenament?
3Cine antrenează copiii?

Personalul nostru de coaching este profesionist cu experiență și dedicat. Antrenorii lucrează cu copiii în conformitate cu metodologia a autorului SECTOR, bazată pe o înțelegere a psihologiei copilului și evoluțiile echipelor de paintball de top din Rusia, SUA și Europa.

MAI MULTE DESPRE ANTRENORI

4Ce echipamente sunt utilizate în timpul antrenamentului?

În timpul antrenamentelor de paintball, se folosesc echipamente pentru jocuri de închiriere: un marker de paintball, un feeder și o butelie de aer, precum și echipament de protecție personală pentru rulare: o mască.

Toate echipamentele concepute special pentru paintball și garantează siguranța sportivilor în conformitate cu regulile de utilizare.

5Ce învață un copil în timpul cursurilor la SECTOR?

Cu participarea permanentă a sesiunilor de antrenament la SECTOR, sportivii își îmbunătățesc semnificativ calitățile fizice: forță, viteză, rezistență, flexibilitate și agilitate, care sunt necesare pentru fiecare sportiv.

Învață să stăpânească marker-ul completând diverse elemente tehnice, să-și îmbunătățească atenția, să dezvolte gândirea tactică și să dobândească capacitatea de a lucra în echipă.

6Antrenamentele sunt în interior sau în aer liber?

Toate antrenamentele de joc se desfășoară în interior cu regimul de temperatură adecvat.

În perioada aprilie-octombrie, în funcție de condițiile meteorologice, se organizează cursuri de pregătire fizică atât în interior, cât și în aer liber.

7Există o disciplină în timpul cursurilor de formare?

În ciuda faptului că jocul de paintball ar trebui să aducă studenților doar emoții pozitive, iar procesul de antrenament în sine se desfășoară într-o atmosferă prietenoasă - nu uităm de un astfel de nepopular, dar necesar instrumentul de implementare sportivă ca disciplină.

PARTICIPARE LA TURNEE

1Принимают ли обучающиеся в SECTOR участие в спортивных мероприятиях?

SECTOR desfășoară turnee interne de paintball pentru echipele sale în conformitate cu propriul plan calendaristic și, de asemenea, delege activ echipele formate din sportivii săi pentru a participa la competiții naționale și internaționale.

Pentru sportivii noștri participarea la turneele interne de paintball este GRATUITĂ. Participarea la turneele internaționale este plătită suplimentar, dar echipele care au cucerit trofee primesc compensații de la SECTOR. Suma compensării depinde de rezultat.

2С какого возраста дети могут принимать участие в турнирах?

Turneele interne se desfășoară în formatul "3-la-3" pentru mai multe diviziii, formate din echipe de același nivel de îndemânare.

Pentru categoria de vârstă 18+, Divizia 1, formată din echipe ale grupurilor de antrenament D1-D2, U19 și PRO

Pentru categoria de vârstă 14+, Divizia 2, formată din echipe din grupele de studiu C1-C2 și U16

La turneele internaționale sunt formate echipe din jucători U16, U19, PRO

Pentru categoria de vârstă 7-13 organizăm turnee interne de lasertag.

ANTRENAMENTUL GRATUIT