Întrebări frecvente

Nu găsiți informațiile de care aveți nevoie în alte pagini ale site-ului? Să vă spunem tot ce ați vrut să întrebați!

Dacă printre răspunsurile Dvs. nu ați găsit răspunsul la întrebarea, întrebați-l făcând clic pe pictograma Messenger din colțul din dreapta jos al ecranului.

1De la câți ani începe să se pregătească în SECTOR?
Acceptăm copii de la vârsta de 7 ani.
2Cât de sigure sunt lecțiile de paintball pentru copiii sub 10 ani?
Principalul pericol în timpul jocului de paintball, precum și în timpul altor jocuri active sunt abraziuni și vânătăi.
În paintball, acestea sunt obținute cel mai adesea atunci când bilă lovește jucătorul de la o distanță apropiată într-o zonă a corpului care nu este protejată de echipamente și, de asemenea, atunci când un jucător elaborează elemente tehnice precum „Sliding”.
Metodologia noastră include pregătirea pas cu pas a elementelor tehnice în conformitate cu vârsta copiilor. Pentru această grupă de vârstă nu există jocuri care folosesc markere. Copiii trag la ținte la fața locului și în mișcare din diferite poziții. Deci nu are efect de contact cu jucătorul cu bilă.
Toate antrenamentele sunt organizate în grupuri sub îndrumarea antrenorilor care sunt atenți și cu experiență în lucrul cu copiii. Multe materii tehnice simple pentru copii sunt învățate folosind jocuri, iar elemente complexe din punct de vedere tehnic, cum ar fi „Sliding”, sunt deja studiate de către copii la vârsta de 14 ani.
3Care este diferența dintre pregătirea copiilor între 7-10 ani și formarea copiilor între 10-13 ani?
Pentru fiecare grup de vârstă, se utilizează o metodă specializată de predare a jocului, care ține cont de caracteristicile fiziologice și psihologice ale dezvoltării copilului.
Copiii mici nu sunt capabili să perceapă pregătirea clasică „pentru adulți”, le este mai ușor să învețe cum să facă elemente de bază ca element al jocului. La această vârstă nu sunt pregătiți pentru lucrul în echipă și li se oferă o abordare individuală.
În timp ce copiii mai mari încearcă să analizeze, să ia decizii și să se joace ca parte a unei echipe. La vârste mai mari, funcțiile motorii și coordonarea copiilor se îmbunătățesc și pot utiliza tehnica studiată mai devreme. Pentru copiii de 10 ani și mai mari, ei încep să practice jocul de cercei.
4Pot participa fetele la antrenament de paintball?
În paintball-ul sportiv, șansele atât pentru băieți cât și pentru fete sunt aceleași pentru realizare. Fetele joacă, la fel ca în structura mixtă, la egalitate cu băieții, și la echipele naționale feminine.
5Care sunt perspectivele pentru studenții din SECTOR?
În paintball, precum și în alte sporturi, există un deficit de jucători promițători cu un nivel bun de pregătire. Din acest motiv, unele echipe profesioniste și semi-profesioniste de paintball din Europa folosesc recrutarea de sportivi individuali pentru participarea lor la seria europeană de turnee.
Suntem pregătiți să facilităm transferurile sportivilor adulți care au reușit să se stabilească ca jucători de succes în timpul participării la turneele internaționale.
1Ce ar trebui să iau cu mine pentru o sesiune de test?
Pentru orele de probă din SECTOR, sportivul va avea nevoie de îmbrăcăminte sportivă confortabilă și pantofi detașabili, precum și de un set de lenjerie uscată.
Principala cerință: un sacou sport și pantaloni, iar pantofii trebuie să se potrivească cu dimensiunea sportivului și să-i ofere confort în mișcare.
Tricoul, pantalonii și șosetele înlocuibile vor fi necesare pentru ca sportivul să se poată schimba în haine uscate și curate după încheierea antrenamentului.
Dacă după un antrenament intenționați să faceți un duș, luați papuci de baie, gel de duș și un prosop.
2Unde pot vedea orarul de antrenamente?
Orarul de antrenamente este disponibil la >>> acest link.
3Cine antrenează copiii?
Personalul nostru de coaching este profesionist cu experiență și dedicat. Antrenorii lucrează cu copiii în conformitate cu metodologia a autorului SECTOR, bazată pe o înțelegere a psihologiei copilului și evoluțiile echipelor de paintball de top din Rusia, SUA și Europa.
MAI MULTE DESPRE ANTRENORI
4Ce echipamente sunt utilizate în timpul antrenamentului?
În timpul antrenamentelor de paintball, se folosesc echipamente pentru jocuri de închiriere: un marker de paintball, un feeder și o butelie de aer, precum și echipament de protecție personală pentru rulare: o mască.
Toate echipamentele concepute special pentru paintball și garantează siguranța sportivilor în conformitate cu regulile de utilizare.
5Ce învață un copil în timpul cursurilor la SECTOR?
Cu participarea permanentă a sesiunilor de antrenament la SECTOR, sportivii își îmbunătățesc semnificativ calitățile fizice: forță, viteză, rezistență, flexibilitate și agilitate, care sunt necesare pentru fiecare sportiv.
Învață să stăpânească marker-ul completând diverse elemente tehnice, să-și îmbunătățească atenția, să dezvolte gândirea tactică și să dobândească capacitatea de a lucra în echipă.
6Antrenamentele sunt în interior sau în aer liber?
Toate antrenamentele de joc se desfășoară în interior cu regimul de temperatură adecvat.
În perioada aprilie-octombrie, în funcție de condițiile meteorologice, se organizează cursuri de pregătire fizică atât în interior, cât și în aer liber.
7Există o disciplină în timpul cursurilor de formare?
În ciuda faptului că jocul de paintball ar trebui să aducă studenților doar emoții pozitive, iar procesul de antrenament în sine se desfășoară într-o atmosferă prietenoasă - nu uităm de un astfel de nepopular, dar necesar instrumentul de implementare sportivă ca disciplină.
1Sportivii de la SECTOR participă la evenimente sportive?
SECTOR desfășoară turnee interne de paintball pentru echipele sale în conformitate cu propriul plan calendaristic și, de asemenea, delege activ echipele formate din sportivii săi pentru a participa la competiții naționale și internaționale.
Pentru sportivii noștri participarea la turneele interne de paintball este GRATUITĂ. Participarea la turneele internaționale este plătită suplimentar, dar echipele care au cucerit trofee primesc compensații de la SECTOR. Suma compensării depinde de rezultat.
2La ce vârstă pot participa copiii la turnee?
Turneele interne se desfășoară în formatul "3-la-3" pentru mai multe diviziii, formate din echipe de același nivel de îndemânare.
Pentru categoria de vârstă 18+, divizia D1, formată din echipe ale grupurilor de antrenament C2 și C3
Pentru categoria de vârstă 14+, divizia D2, formată din echipe din grupele de studiu B1, B2 și C1
La turneele internaționale sunt formate echipe, formate din jucători cu vârsta peste 14 ani.
1Pot participa la primele cursuri gratuit?
Desigur, oferim tuturor posibilitatea de a participa GRATUIT la două antrenamente la centrul sportiv SECTOR.
Primul antrenament va fi dedicat pregătirii fizice generale și speciale, precum și tehnicilor de bază.
Al doilea antrenament se desfășoară în modul de joc pentru prelucrarea elementelor tehnice și tactice.
MAI MULTE
2Care este prețul cursurilor și ce include?
După achitarea taxei anuale pentru sportivi, toate funcțiile Centrului nostru devin disponibile.
Sportivul câștigă acces la procesul de pregătire, participarea la turneele interne, precum și jersey-ul SECTOR, masca de protecție personală și chevronul. Echipamentele și uniforme îi fac pe sportivi să se simtă ca o adevărată echipă, iar un chevron pe umăr reflectă nivelul de pregătire și motivează îmbunătățirea rezultatelor.
În momentul antrenamentului, jucătorul primește echipament de joc pentru utilizare: un marker, un feeder și un balon, precum și un număr nelimitat de bile de antrenament - reballs.
Toți sportivi au șanse egale de a fi selectați pentru echipele naționale pentru participarea la turneele internaționale, deoarece testarea și selecția jucătorilor pe baza unor indicatori obiective și transparente.
Pe lângă cele de mai sus, taxa de înscriere include asigurarea sportivului, închirierea spațiilor și salariile personalului. Contribuția este de 600 EUR pe an.
3Este posibil de plătit o taxă nu anual, ci lunar?
Puteți plăti lunar pentru antrenament. În acest caz, rata lunară va fi de 50 EUR. Cu toate acestea, pentru sportiv nu va fi disponibil jersey-ul personal SECTOR și o mască de protecție personală ci de inchiriere. În rest, nu există diferențe de funcții la plata taxelor anuale și lunare.
4SECTOR are locuri bugetare cu pregătire gratuită?
Da, clubul nostru oferă pregătire gratuită pentru „sportivii la buget”.
Această categorie de sportivi primește antrenamente, inclusiv participarea la turnee - gratuit, adică în detrimentul bugetului clubului, fără a investi fonduri personale. Cu toate acestea, această categorie de sportivi nu primește stimulente materiale în cazul trofeelor cucerite.
Numărul locurilor bugetare este de până la 20% din numărul total de sportivi din fiecare grup. „Sportivii la buget” trebuie să îndeplinească o serie de cerințe în ceea ce privește condiție fizice și participarea la sesiuni de antrenament.