ANTRENAMENTUL DE PROBĂ
LA CSP SECTOR

Încearcă-ți mâna la paintball la Centrul Sportiv

De unde știți dacă paintball-ul este potrivit pentru Dvs.? Veniți la antrenamente de probă GRATUITĂ.

Antrenamentul de probă este un bun prilej de a face primul pas și de a Vă familiariza cu paintball-ul ca sport. Participați la 2 sesiuni de antrenament de probă, în timpul cărora veți trece teste funcționale ca parte a pregătirii fizice generale și speciale, veți învăța despre tehnici de bază și veți lucra mai multe elemente tehnice și tactice într-un mod de joc.

Vă rugăm să rețineți că posibilitatea de a vizita "Antrenamentul de probă" este oferită o singură dată și doar noilor clienți ai Centrului. Înainte de antrenamentul de probă, trebuie să furnizați un certificat medical de admitere la cultură fizică și sport.

Contactați antrenorul pentru a stabili o dată și o oră pentru prima Dvs. probă și ce să aduceți cu sine.

Vă rugăm să rețineți că, din anumite circumstanțe, ne rezervăm dreptul de a vă oferi o alegere de zile și ore de vizită, care este posibil să nu coincidă cu solicitarea Dvs. inițială. O vizită de familiarizare este valabilă pentru o singură vizită la CSP numai cu prezentarea pașaportului, iar în cazul minorului, doar însoțit de reprezentantul legal al acestuia (părinte sau tutore).

Sunteți interesat? Sunați-ne!

+373 6929 8080