ANTRENOR CERTIFICAT DE PAINTBALL

ANTRENOR DE PAINTBALL SPORTIV ÎN REPUBLICA MOLDOVA

CINE SUNT?

Îmi spune Serghei Mîcalo și sunt antrenor certificat de paintball sportiv.

M-am născut în 1981 la Chișinău, Republica Moldova. Educ 2 copii, dintre care unul împărtășește hobby-ul meu, studiind paintball ca disciplina sportivă sub îndrumarea mea.

Am devenit interesat de paintball în 2010, după ce am decis să deschid clubul TACTICS care timp de 10 ani a devenit organizatorul evenimentelor de paintball binecunoscute în Republica Moldova.

Din 2011 până în prezent sunt președintele Asociației Obștească de Paintball "ACP Moldova" - actual membru afiliat al UPBF, federației internaționale de paintball.

După ce am întâlnit în 2014 pe primul meu antrenor Serghei Dmitruk, vicepreședinte al Federației de Paintball din Ucraina (FPU), de la organizarea evenimentelor de masă am preluat direcția sportivă.

De asemenea, la invitația lui Serghei Dmitruk în 2018 am luat parte la crearea în Ucraina - Ligii Națională de Paintball din Ucraina (NPLU).

În prezent sunt singurul antrenor certificat de paintball în Republica Moldova cu o diplomă din 2019 de la Centrul științific federal pentru cultură fizică și sport al Ministerului Sporturilor din Federația Rusă (Moscova) conform rezultatelor programului de recalificare profesională „Teoria și metodologia culturii fizice și a sportului, antrenor-profesor de paintball”.

În perioadă 11/2018 - 09/2022 am antrenat Echipă Națională de Paintball și Selecționate U16/U19 pentru Campionatul Mondial UPBF:
• 2019 Amsterdam, Olanda;
• 2022 Dreux, Franța.

În perioadă 09/2019 - 09/2023 am condus activitate Centrului Sportiv de Paintball SECTOR.


CINE E MENTORUL MEU?

Profitând de această ocazie, dintr-un sentiment de recunoștință, vreau să vă prezint persoana și echipa, cunoștință cu care m-a condus la coaching.

Mai jos vă voi povesti despre Serghei Dmitruk - o persoană căreia îi sunt recunoscător pentru prietenie, mentorat și experiență transferată și echipa sa KievXpress, al cărei drum m-a inspirat atunci și continuă să inspire și acum, precum și alte exemple care vă pot da un impuls pentru a juca paintball sportiv.

Serghei Dmitruk - Maestru în Sport al Clasei Internaționale în paintball


S-a născut în 1978 la Kiev, Ucraina. Este căsătorit și are 2 copii.

În paintballul sportiv din 2007. În 2010 a primit titlul de Maestru al sportului din Ucraina în paintball.

Campion mondial ca membru al Echipei Naționale a Veteranilor din Ucraina 2019, după care a primit titlul de Maestru în sport de paintball la clasa internațională.

Campion al Ucrainei ca parte a echipei KievXpress (multiplii campioni ai Ucrainei și câștigători ai turneelor europene), al căror căpitan și antrenor au fost ultimii 10 ani.

În 2016, a fost ales în funcția de vicepreședinte al Federației Paintball din Ucraina, unde se află în prezent.

În 2018, a organizat Liga Națională de Paintball din Ucraina, în cadrul căreia Cupele Deschise din Ucraina se desfășoară sub patronajul Federației de Paintball din Ucraina.

Fiind un specialist cu experiență, a fost invitat de mine în noiembrie 2018 pentru a ajuta echipei naționale din Republica Moldova în pregătirea Campionatului Mondial 2019.

Din septembrie 2019, a supravegheat activitățile competitive ale echipelor Centrului Sportiv SECTOR și a condus cursuri de master.


Alăturați-vă nouă în rețelele sociale