ANTRENOR DE PAINTBALL SPORTIV
CENTRULUI SECTOR

Echipa noastră consideră că antrenamentul nostru nu este făcut de o persoană întâmplătoare, ci de un profesionist devotat paintball-ului în ultimii zece ani.

Serghei Micalo, fiind antrenor de paintball atestat, în munca sa cu echipa noastră folosește metode avansate de pregătire a jucătorilor de paintball, analizând experiența echipelor americane, europene, ucrainene și ruse.

Serghei Mîcalo


S-a născut în 1981 la Chișinău, Republica Moldova. Educe 2 copii, dintre care unul împărtășește hobby-ul tatălui său, studiind sub îndrumarea sa în CSP.

A devenit interesat de paintball în 2010, după ce a deschis clubul de recreere TACTICS. În 2011, a condus Asociația Obștească de Paintball „ACP MOLDOVA”, fiind președintele acesteia și până acum.

A preluat direcția sportivă în 2014, după ce l-a întâlnit pe primul său antrenor Serghei Dmitruk.

În perioada 22 noiembrie 2018 - 30 septembrie 2019 a fost antrenor principal Echipa de tineret U19 RM 2019 în pregătirea pentru Campionatul Mondial 2019.

În 2019 a primit o diplomă de la Centrul științific federal pentru cultură fizică și sport (Moscova) Ministerului Sporturilor din Federația Rusă conform rezultatelor programului de recalificare profesională „Teoria și metodologia culturii fizice și a sportului, antrenor-profesor de paintball”. În acest moment, este singurul antrenor certificat de paintball din Republica Moldova.

În septembrie 2019, a deschis Centrul Sportiv de Paintball SECTOR, pe care îl conduce până în prezent.

Mesaj de salutare de la antrenor


Mă bucur să vă urez bun venit pe această pagină! Numele meu este Serghei Mîcalo, sunt administratorul și antrenorul de paintball al Centrului Sportiv SECTOR.

Profitând de această ocazie, dintr-un sentiment de recunoștință, vreau să vă prezint persoana și echipa, cunoștință cu care m-a condus la coaching. Mai jos vă voi povesti despre Sergey Dmytruk - o persoană căreia îi sunt recunoscător pentru prietenie, mentorat și experiență transferată și echipa sa KievXpress, al cărei drum m-a inspirat atunci și continuă să inspire și acum, precum și alte exemple care vă pot da un impuls pentru a juca paintball sportiv.

Sergey Dmytruk - Maestru în Sport al Clasei Internaționale în paintball

S-a născut în 1978 la Kiev, Ucraina. Este căsătorit și are 2 copii.

În paintballul sportiv din 2007. În 2010 a primit titlul de Maestru al sportului din Ucraina în paintball.

Campion mondial ca membru al Echipei Naționale a Veteranilor din Ucraina 2019, după care a primit titlul de Maestru în sport de paintball la clasa internațională.

Campion al Ucrainei ca parte a echipei KievXpress (multiplii campioni ai Ucrainei și câștigători ai turneelor europene), al căror căpitan și antrenor au fost ultimii 10 ani.

În 2016, a fost ales în funcția de vicepreședinte al Federației Paintball din Ucraina, unde se află în prezent.

În 2018, a organizat Liga Națională de Paintball din Ucraina, în cadrul căreia Cupele Deschise din Ucraina se desfășoară sub patronajul Federației de Paintball din Ucraina.

Fiind un specialist cu experiență, a fost invitat de mine în noiembrie 2018 pentru a ajuta echipei naționale de tineret din Republica Moldova în pregătirea Campionatului Mondial 2019.

Din septembrie 2019, supraveghează activitățile competitive ale echipelor Centrului Sportiv SECTOR și conduce cursuri de master.

Acum vreau să vă arăt 3 videoclipuri despre paintball - vizionarea lor vă va dura în general nu mai mult de 10 minute...

În primul videoclip veți afla cine este Konstantin Fiodorov. Am fost prezentați de Sergey Dmytruk la unul dintre turneele de la Kiev.


Konstantin Fedorov e un jucător activ din echipa americană Houston Heat, care participă în Divizia PRO NXL (Liga Națională SUA)


Fiodorov este un jucător profesionist de paintball care joacă paintball în ultimii 20 ani.

Fiecare sportiv de paintball știe numele lui Fiodorov, pentru că lui Konstantin nu se teme de aceste cuvinte, vedetă de paintball!

Fiodorov a jucat în astfel de echipe "vedete" precum pro-echipe rusești Russian Legion (până în 2011) - de trei ori campioni mondiali conform versiunii americane, ArtChaos (până în 2014) - mai mulți campioni europeni. În momentul de față, este membru al celebrei echipe americane Houston Heat și, de asemenea, antrenează KyivUnited ucrainean, care joacă în divizia PRO europeană.

Și în acest videoclip, îl vei întâlni pe Denis Golev. Denis a venit la paintball la vârsta de 14 ani. Patru ani mai târziu, la sugestia lui Konstantin Fiodorov, a fost inclus în a doua componența pro-echipei Russian Legion (RL). Doi ani mai târziu, a început să joace în prima componența RL și a devenit proprietarul „Cupei Mondiale”. În prezent este căpitanul primei componenței RL.

În următorul videoclip puteți vedea un fragment din jocul unui jucător de 14 ani al uneia dintre echipele de început ale Ligii Americane, care se antrenează de aproximativ un an. În ciuda acestui fapt, tipul se simte încrezător pe teren, reîncarcă bile fără să se uite și chiar elimină 4 din 5 adversari. Cu un proces de antrenament bine organizat, după 12 luni de antrenament (și chiar mai devreme), oricine va munci din greu la antrenament poate realiza acest lucru.

Sunteți interesat? Sunați-ne!

+373 6929 8080

 ÎNCEARCĂ-ȚI