CENTRUL SPORTIV DE PAINTBALL
PENTRU COPII, ADOLESCENȚI ȘI ADULȚI

SCOPUL NOSTRU: SĂ FACEM PAINTBALL-UL SPORTIV MAI POPULAR ÎN MOLDOVA

Să dovedim că acesta nu este doar un mod activ de recreere sau divertisment, ci și un sport cu drepturi depline! Și sarcina principală: să Vă ajutăm să faceți primul pas, să-vă reaprindă pasiunea pentru jocul nostru, făcând paintball-ul o parte din viața sa care dă plăcere și aduce fericire.

Puteți veni la noi în orice moment convenabil pentru Dvs., la cerere prealabilă, cu o vizită de oaspeți și simțiți atmosfera sportului nostru. Suntem o comunitate de oameni de diferite vârste și statut social, uniți de o pasiune comună pentru paintball și un stil de viață activ. Ne vom bucura dacă deveniți și Dvs. un membru cu drepturi depline al acestei comunități! Suntem siguri că odată ce ați încercat jocul de paintball, veți îndrăgosti de el pentru o lungă perioadă de timp. )


UNICUL DIN MOLDOVA CENTRU SPORTIV SPECIALIZAT ÎN ANTRENAMENTUL JUCĂTORILOR DE PAINTBALL

În unele cluburi de paintball pot fi văzuți jucători care practică acest sport. Dar formarea de calitate este posibilă doar cu un antrenor profesionist. În Centrul nostru veți găsi un antrenor cu diplomă de studii superioare de la Centrul Științific Federal pentru Cultură Fizică și Sport (Moscova, Federație Rusă), care a primit-o ca urmare a pregătirii în cadrul programului de "antrenor-profesor de paintball".

Pentru a îmbunătăți nivelul sportivilor noștri, se folosește experiența de antrenament și de joc competitiv a celor mai bune echipe de paintball din Ucraina, Rusia, SUA și Europa. Cursurile de calificare și cursurile de master ale antrenorilor străini, campionii actuali și jucătorilor profesioniști de paintball sunt disponibile sportivilor noștri.

În ianuarie 2022, Centrul dintr-o sală de sport confortabilă, dar mică, s-a mutat la Ciocana într-un altă incăperia, mai spațioasă, cu parametri apropiati de dimensiunea unui teren de paintball outdoor, unde sportivii noștri se antrenează în prezent și folosesc o bază de materiale actualizată.

Principalele activități ale Centrului nostru sunt:

  • atragerea cât mai multor copii, adolescenți și adulți către sport în general și paintball în special;
  • dezvoltarea complexă a abilităților fizice ale elevilor și antrenamentul sportiv complet;
  • selecția sportivilor pentru echipele naționale de paintball ale Republicii Moldova;
  • realizări la nivel național și internațional.

AVEM CU CE SĂ FIM MÂNDRI!

Paintballul este un sport relativ tânăr, dar în dezvoltare rapidă în toată lumea, în care se desfășoară turnee internaționale, precum Campionatele/Cupele Europene și Mondiale.

În toamna lui 2018, ne-am propus un obiectiv ambițios – la invitația Federației Europene de Paintball, pentru prima dată să reprezentăm țara noastră, Republica Moldova, la Campionatul Mondial de Paintball 2019.

Cu sprijinul Asociației de Paintball ACP MOLDOVA, în cel mai scurt timp posibil, am organizat un proces de pregătire și, în doar 10 luni, am pregătit jucătorii care au completat prima componența a Selecționatei de Tineret U19. Republica Moldova a fost reprezentată pentru prima dată la Campionatul Mondial de Paintball 2019 de la Amsterdam de către sportivii noștri.