CE ESTE LASERTAG
UNDE SE JOACĂ LASERTAG ÎN CHIȘINĂU

Laser tag este un joc de echipă, în care jucătorii folosesc dispozitive electronice - tagger.


Spre deosebire de numele său "laser" (laser) "tag" (etichetă) - tagger-ele emit un fascicul infraroșu ca o telecomandă a televizorului, absolut sigur pentru sănătatea participanților.

Fasciculul emis de tagger este captat de senzorii situati pe bentita adversarului. Senzorii jucătorului afectat emit o notificare luminoasă și sonoră cu privire la înfrângerea jucătorului, iar tagger-ul acestuia este dezactivat. Un astfel de jucător părăsește terenul de joc până în runda următoare sau este "reînviat" și reintră în joc.

La fel ca în paintball, după semnalul de start, jucătorii aleargă în jurul zonei de joc, ocupând cele mai avantajoase poziții în spatele acoperișului. În timpul jocului, participanții se deplasează activ pe site și împușcă în adversar. Orice contact fizic între jucători, cu excepția tragerii unui tagger, este interzis.

În funcție de scenariul jocului, laser tag utilizează dispozitive electronice suplimentare.

Pentru că în laser tag, în caz de înfrângere, nu există senzații dureroase; participanții de la 6 ani și mai mult au voie să joace. Laser tag este perfect ca o distracție activă pentru toți cei care cred că jocul paintball este dureros.

Indoor lasertag este o soluție excelentă pentru activități atunci când vremea nu permite jocurile în aer liber


 Fotografii 1 iunie 

Prin ce se deosebește indoor lasertag de outdoor lasertag?

În primul rând, locul de desfășurare a jocului.


Centrul nostru nu oferă laser tag de interior. Cei care au jucat laser tag de interior din Chișinău știu că jocul se desfășoară în mici „labirinturi” închise și întunecate, decorate în stil futurist cu iluminare fluorescentă, lumină, sunet și efecte speciale de fum. Participanții folosesc tagger de tip „blaster” și veste cu senzori pe piept, spate și umeri


Vă ferim Alphatag - echipament de laser tag clasă premium


Acest tip de lasertag se desfășoară pe un teren de joc cu figure gonflabile (presupune dinamică mai mare) într-o sală luminoasă, precum și în aer liber în zone de pădure cu adăposturi naturale (la scară mai largă). Echipament pentru lasertag în aer liber - taggere-modele de arme moderne cu o „distanță de lovire” mare pentru zonele deschise și o bandă pentru cap cu senzori.