CE ESTE LASERTAG

Laser tag este un joc de echipă în care jucătorii folosesc dispozitive electronice - tagger. În ciuda numelui lor „laser” (laser) „tag” (etichetă) - taggeri emit un fascicul infraroșu ca o telecomandă a televizorului, de exemplu. absolut sigur pentru sănătatea participanților.

Fasciculul emis de tagger este captat de senzorii situati pe bentita adversarului. Senzorii jucătorului lovit emit notificări luminoase și sonore despre înfrângerea jucătorului, iar taggerul acestuia este dezactivat. Un astfel de jucător părăsește zona de joc până în runda următoare, sau primește „renaștere” și reintră în joc.

După semnalul de start, jucătorii se împrăștie în jurul zonei de joc, ocupând cele mai avantajoase poziții în spatele adăposturilor. În timpul jocului, participanții se mișcă activ în jurul terenului și trag în adversar. Orice contact fizic între jucători, cu excepția tragerii unui tagger, este interzis.

În funcție de scenariul jocului, laser tag utilizează dispozitive electronice suplimentare.

Pentru că în laser tag nu există senzații de durere participanții de la 6 ani și peste au voie să joace. Laser tag este o opțiune excelentă pentru o distracție activă pentru oricine crede că jocul paintball este dureros.

Jocul laser tag cu echipament alphatag în interior este o soluție excelentă pentru activitățile de agrement când vremea de afară nu permite jocul în aer liber.

CUM SE DEFERĂ ALFATAG
DE LASER TAG PE ARENA?!

În primul rând, de locul de desfășurare a jocului.

Oferim Alphatag - echipament de clasa premium pentru laser tag, care se joacă pe terenul de joc cu adăposturi gonflabile (dinamică ridicată) într-o încăperie luminoasă, precum și în aer liber în zonele forestiere cu adăposturi naturale (la scară largă). Taggere Alphatag sunt modele de arme moderne cu o distanță mare de „ucidere” pentru zonele deschise și o bandă pentru cap cu senzori.

Centrul nostru nu oferă laser tag de arena. Laser tag de arena din Chișinău se desfășoară în mici „labirinturi” închise și întunecate, concepute într-un stil futurist, cu iluminare fluorescentă, efecte speciale de lumină, sunet și fum. Participanții folosesc taggere de tip blaster și veste cu senzori pe piept, spate și umeri.

UNDE SE JOACA LASER TAG ÎN CHIŞINĂU


APLICA CERERE ONLINE
PENTRU UN GRUP DE

6 PERS.

9 PERS.

12 PERS.

15 PERS.

18 PERS.