EVENIMENTELE RECENTE
NOUTĂȚI DE LA CENTRUL SPORTIV DE PAINTBALL SECTOR

Alăturați-vă nouă în rețelele sociale

Dintr-o sală de sport confortabilă, dar mică, ne-am mutat la Ciocana într-un altă incăperia mai spațioasă

În ianuarie 2022, Centrul dintr-o sală de sport confortabilă, dar mică, s-a mutat la Ciocana într-un altă incăperia, mai spațioasă, cu parametri apropiati de dimensiunea unui teren de paintball outdoor, unde sportivii noștri se antrenează în prezent și folosesc o bază de materiale actualizată.

Patru echipe ale CSP SECTOR au participat la a Doua Etapă a Serii de Iarnă a Cupei Deschise a Ucrainei '21 -22

Echipele noastre s-au întors din următoarea etapă a Cupei Deschise a Ucrainei, care a avut loc la Kiev în perioada 4-5 decembrie 2021.

Echipa de tineret al SECTOR 1 a concurat în Divizia 3 (Electronică), echipele de copii SECTOR 2, 3, 4 la Divizia Mecanică.

Conform rezultatelor etapei finalizate, SECTOR 1 a ocupat locul 6 în Divizia 3 și poziția #21 din 25 conform la rezultatele a 2 etape în clasamentul general al echipelor NPLU (Liga Națională de Paintball a Ucrainei)

SECTOR 2 nu a avut suficientă experiență pentru a ajunge în finală - conform rezultatelor etapei finalizate, SECTOR 2 a ocupat locul 4 în Divizia de Mecanică, și poziția #3 din 10 în clasamentul general al echipelor din Divizia Mecanică NPLU conform la rezultatele a 2 etape. SECTORUL 3 și 4 au ocupat locurile 7 și 10 respectiv, pozițiile #5 și #10.

Sunteți interesat? Sunați-ne!

+373 6929 8080