CE ESTE PAINTBALL
UNDE SE JOACĂ PAINTBALL ÎN CHIȘINĂU

Paintball este un joc în care jucătorii folosesc dispozitive pneumatice - marcator de paintball, care trag bile de vopsea pentru a marca adversarii.


De aici și numele "paint" (vopsea) и "ball" (bilă).

Când lovește o țintă, bilă se rupe și lasă o pată de vopsea. Un jucător pe care a rămas o pată de vopsea ca urmare a unei bilei lovite este considerat eliminat și trebuie să părăsească terenul de joc înainte de sfârșitul rundei de joc.

Pentru siguranța jucătorilor, se folosește un set de echipamente de protecție, al cărui element principal este o mască.

Paintball este un joc cu ritm rapid. După semnalul de start, jucătorii se împrăștie în jurul zonei de joc, ocupând cele mai avantajoase poziții în spatele acoperișului. În timpul jocului, participanții se deplasează activ pe site și împușcă în adversar. Orice contact fizic între jucători, cu excepția tragerii din marcator de paintball, este interzis.

Paintball-ul nu este doar un mod de recreere activă, ci și un fel de sport!


Paintballul este recunoscut oficial ca disciplină sportivă în Republica Moldova. În conformitate cu Ordinul nr. 1252 din 23.08.2018 Ministrului Educației, Culturii și Cercetării din Republica Moldova privind aprobarea Clasificării sportive unificate a Republicii Moldova pentru anii 2018-2021 va primi titluri și categorii sportive în paintball.

Antrenamentul de paintball sportiv are loc la Centrul Sportiv SECTOR

Beneficiile jocului de paintball cu bile de vopsea, organizat de clubul nostru

 • EXPERIENȚA ORGANIZATIVA.

  Clubul nostru are 10 ani de experiență de paintball atât în organizarea de jocuri mici, cât și de evenimente mari, însoțite de instructori cu experiență. Instructorii vor oferi informații detaliate despre regulile de siguranță și de conduită și vor explica tot ce trebuie să știe un jucător la primul lor joc de paintball. Veți adora scenariile de joc, indiferent dacă sunteți începător sau jucător experimentat: clasicul "Wall to Wall", "Bomb", "Capture the Flag" și multe altele.

 • SIGURANȚA JUCĂTORILOR ESTE O PRIORITATE!

  Ca și până acum și în organizarea evenimentelor, în primul rând respectăm principiile de siguranța jucătorilor noștri!
 • TOATE ECHIPAMENTELE NECESARE.

  Echipament de paintball de încredere pentru un joc bun. Veți avea la dispoziție marcator pentru tragere si bile de vopsea de calitate, echipamentul de protecție necesar si uniforma de joc curata.

 • ÎNLOCUIRE ÎN CAZ DE FORȚĂ MAJORĂ.

  Paintball cu bile de vopsea se organizează în aer liber și este disponibil doar în perioada 15 aprilie - 15 octombrie pentru că evenimentul outdoor depinde de condițiile meteo. Dar indiferent de condițiile meteo pe tot parcursul anului puteți juca paintball cu reball-uri în incinta Centrului Sportiv