CE ESTE REBALL
UNDE SE JOACĂ REBALL ÎN CHIȘINĂU

Reball este un joc de paintball în interior în care jucătorii folosesc bile speciale numite reball-uri.


Bilă specială de antrenament - reball "reuse" (reutilizare) и "ball" (bilă) este realizată din cauciuc moale și este concepută pentru utilizare repetată. Această bilă nu pătează vopsea, dar impactul ei este sensibil la jucătorul afectat.

Specificul funcționării reball-urilor constă în faptul că este indicat să le folosiți numai în încăperi curate și acoperite. Acest lucru a făcut posibilă organizarea de jocuri de paintball în interior, care este o soluție excelentă pentru activități de agrement sau antrenamente sportive atunci când vremea de afară nu permite jocul.

În plus, acum nu mai trebuie să numări bile! Primiți un număr NELIMITAT de bile pentru joc, ceea ce înseamnă că sunteți nelimitat la trageri!

Beneficiile jocului de paintball cu reball-uri
în incinta Centrului Sportiv Paintball SECTOR

 • FĂRĂ A PĂRĂSI ORAŞUL.

  Majoritatea terenurilor de paintball sunt situate în pădurea din afara orașului. Iar Centrul Sportiv este situat în sec. Ciocana

 • ÎNTR-O SALĂ CURATĂ, USCATĂ ȘI BINE VENTILATĂ.

  Pentru că jocul se desfășoară fără murdărie și vopsea, puteți veni la joc în treningul confortabil. Mai mult, în Centru după meci puteți face un duș și puteți schimba în haine curate casual.

 • ÎNTR-UN MEDIU CONFORTABIL.

  Condițiile meteorologice afectează posibilitatea de organizare a jocului, precum și dorința participanților de a lua parte la el. În încinta Centrului, nici ploaia torenţială, nici frigul puternic, nici căldura insuportabilă nu vor interfera cu jocul.

 • SEARA CU ILUMINARE BUNĂ.

  Jocurile în aer liber sunt organizate atâta timp cât lumina zilei permite. Și ce să faci când este scurt?! Alegeți Centrul nostru cu iluminare buna!
 • CHIAR DACĂ SUNTEȚI DOAR DOI.

  Amintiţi-vă cât de des ar trebui să vă pierdeţi nervii şi timpul adunând un grup de peste 10 participanţi şi, în ajunul jocului, să cautaţi înlocuitori pentru cei care sa refuzat?!

 • VEŢI PRIMI UN NUMĂR NELIMITAT DE REBALL-URI.

  A trebuit să numerați de câte bile de paintball aveți nevoie înainte de sfârșitul meciului de joc?! Ați economisit bani pe parcursul, dar în sfârșit ați depășit bugetul inițial?! Acum jocul costă ca bile de vopsea, dar puteți trage de 2-3 ori mai mult!

 • NOUA EXPERIENȚĂ DE JOC.

  Formate: 1-la-1, 2-la-2, 3-la-3. Contact direct cu adversarul din primele secunde ale jocului, stil de joc agresiv cu foc dens și mișcări scurte rapide de la acoperire la acoperire