REBALL, PAINTBALL, LASERTAG
CA RECREARE ACTIVĂ ÎN CHIȘINĂU

Cum să alegi corect activitatea potrivită?

Alegerea activității depinde de aspecte precum:


  • Numărul de participanți

    . Pentru grupuri mici de 2 până la 18 persoane, cea mai bună soluție va fi activități în aer liber în interior precum reball, laser tag. Pentru grupuri de 18 sau mai multe persoane, precum și pentru evenimente corporate mari, oferim activități în aer liber în zone de pădure deschise: paintball și laser tag.

  • Locație

    . În incinta Centrului Sportiv, situat în sec. Ciocana (mun. Chișinău), putem organiza evenimente pentru un grup de pana la 18 persoane. Jocurile în zone de pădure deschise în afara limitelor orașului sunt organizate pentru grupuri de cel puțin 18 participanți.

  • Vârsta participanților

    . Lasertag este disponibil pentru participanții cu vârsta de peste 6 ani. Target Course 9+ ani. Reball de la vârsta de 12 ani+. Paintball în aer liber pentru cei de 14 ani+.

Ziua de naștere a copilului

O petrecere de aniversare a copiilor la un joc de paintball sau laser tag în interior sau în aer liber este un cadou minunat pentru copilul dvs. și invitații săi. Le organizăm un joc activ, distractiv și sigur și, dacă este necesar, organizăm o masă festivă.


 Fotografii 1 iunie 

Jocuri pentru grupuri private

Vreți să-vă sărbătoriți ziua de naștere ca un adult? Sau organizați o petrecere a burlacilor? Petreceți un weekend activ făcând campanie cu prietenii în aer liber sau în interior, pentru a nu depinde de vreme? Vom organiza jocul chiar dacă sunteți doar doi )

Evenimente corporative

Un eveniment corporativ bine organizat are o influență puternică asupra formării echipei și îl reunește. Experiența noastră managerială vă va ajuta să vă îndepliniți sarcinile.

Excursii pentru școli și tabere de vară

Este un program interactiv sportiv și educativ de o oră pentru copii și adolescenți, în timpul căruia aceștia vor putea dobândi abilități de bază urmând un curs de tragere la țintă sau jucând paintball / lasertag.