REBALL, PAINTBALL, LASERTAG
CA RECREARE ACTIVĂ

Cum să alegi corect activitatea potrivită?

Alegerea activității depinde de aspecte precum:

  • Numărul de participanți. Pentru grupuri mici de 2 până la 12 persoane, cea mai bună soluție va fi activități în aer liber în interior precum reball, laser tag. Pentru grupuri de 14 sau mai multe persoane, precum și pentru evenimente corporate mari, oferim activități în aer liber în zone de pădure deschise: paintball și laser tag.
  • Locație. În incinta Centrului Sportiv, situat în sec. Buiucani, putem organiza evenimente pentru un grup de pana la 12 persoane. Jocurile în zone de pădure deschise în afara limitelor orașului sunt organizate pentru grupuri de cel puțin 10 participanți.
  • Vârsta participanților. Lasertag este disponibil pentru participanții cu vârsta de peste 6 ani. Reball de la vârsta de 10 ani+. Paintball în deplasare pentru cei 14 ani+.

Ziua de naștere a copilului

O petrecere de aniversare a copiilor la un joc de paintball sau laser tag în interior sau în aer liber este un cadou minunat pentru copilul dvs. și invitații săi. Le organizăm un joc activ, distractiv și sigur și, dacă este necesar, organizăm o masă festivă.

Jocuri pentru grupuri private

Vreți să-vă sărbătoriți ziua de naștere ca un adult? Sau organizați o petrecere a burlacilor? Petreceți un weekend activ făcând campanie cu prietenii în aer liber? Vom organiza jocul chiar dacă sunteți doar doi )

Evenimente corporative

Un eveniment corporativ bine organizat are o influență puternică asupra formării echipei și îl reunește. Experiența noastră managerială vă va ajuta să vă îndepliniți sarcinile.

Excursii pentru școli

Este un program interactiv sportiv și educativ de o oră pentru copii și adolescenți, în timpul căruia aceștia vor putea dobândi abilități de bază urmând un curs de tragere la țintă sau jucând paintball / lasertag.

Sunteți interesat? Sunați-ne!

+373 6929 8080