SUNTEȚI PENTRU PRIMA DATA PE SITE?!
CARE ESTE SCOPUL VIZITEI DVS.?

Aurelia AndoniAurelia Andoni
19:52 09 Nov 22
Instructaj foarte bun și evenimentul a fost foarte distractiv
Tatiana BambuleacTatiana Bambuleac
16:28 25 Sep 22
Au sărbătorit o zi de naștere, 8 adolescenți (15 ani). Am jucat reball. Băieții au fost încântați. Totul este foarte bine organizat. Jucat din suflet. Toată lumea este în viață, sănătoasă și fericită.
Nicu nicuuNicu nicuu
06:25 18 Apr 22
Organizarea la un nivel inalt.
Radu DintiuRadu Dintiu
09:31 30 Aug 21
Un loc extraordinar de bine gindit. Personal Calificat. si echipament profesioonist. Mia placut ca locul este indoor, deci pe orice anotimp se poate de petrecut timpul foarte fain !
C. ValeriaC. Valeria
05:26 23 Aug 20
O echipă de profesioniști calificați. Recomand cu încredere.
js_loader

AVANTAJUL JOCURILOR DE PAINTBALL ȘI LASER TAG
ÎN CENTRUL SPORTIV SECTOR

 • FĂRĂ PĂRĂSIREA ORAȘULUI

  În general terenurile de paintball sunt situate din afara orașului, într-o zonă de pădure. Iar Centrul Sportiv nostru este situat direct în Chișinău, sec. Ciocana.

 • ÎNTR-O ÎNCAPERE CURATĂ, USCATĂ ȘI BINE VENTILATĂ

  Deoarece jocul se desfășoară fără murdărie și vopsea, veniți la joc în treningul Dvs. confortabil. Mai mult, în Centru după joc puteți face un duș și schimba în haine casual.

 • ÎNTR-UN MEDIU CONFORTABIL

  Dese ori condițiile meteorologice afectează posibilitatea de a organiza jocul în aer liber, precum și dorința participanților de a lua parte la joc. Nici ploaia, nici frigul puternic, nici căldura insuportabilă nu vor interfera cu jocul în incinta Centului nostru.

 • SEARA CU ILUMINARE BUNĂ

  Jocurile în aer liber se desfășoare atâta timp cât permite lumina zilei. Ce de făcut când ziua este scurtă? Alegeți o încăperie a Centrului nostru cu iluminare bună!
 • CHIAR DACĂ SUNTEŢI DOAR PATRU

  Vă amintiți cât de des ați trebuit să-vă petreceți nervii și timpul adunând un grup de peste 10 participanți și, în ajunul jocului, să cautați un înlocuitor pentru cei care nu erau în ordine?!

 • PRIMIȚI REBALL-URI NELIMITATE

  Ați trebuit să economisiți bani ca să nu depășiți bugetul inițial și să numerați de câte bile de vopsea aveți nevoie înainte de sfârșitul zilei de joc?! Acum împușcați de 2-3 ori mai mult datorit reball-urilor!

 • O NOUĂ EXPERIENȚĂ DE JOC

  Formate: 2-pe-2 și 3-pe-3. Contact direct cu adversarul din primele secunde ale jocului, stil de joc agresiv cu foc dens și mișcări scurte rapide de la acoperire la acoperire