SECȚIUNE SPORTIVĂ DE PAINTBALL
ANTRENAMENTUL DE PAINTBALL LA CHIȘINĂU

Puteți începe să vă antrenați paintball sportiv la orice vârstă și la orice nivel de pregătire fizică.

Antrenamentul sportivilor de la 10 ani și peste se efectuează cu ajutorul reball-elor


În procesul de pregătire, sportivii de paintball folosesc nu numai bile de vopsea, ci și bile speciale de antrenament din cauciuc moale reball-uri. Această bilă nu pătează vopsea, dar impactul ei este sensibil și la jucătorul afectat.

Specificul funcționării reball-elor constă în faptul că este indicat să le folosiți numai în încăperi curate și acoperite. Acest lucru a făcut posibilă organizarea antrenamentelor de paintball în interior, care este o soluție excelentă atunci când vremea de afară nu permite.

În plus, utilizarea bilelor de vopsea convenționale în procesul de formare crește costurile, în timp ce reball-urile reduc aceste costuri la un nivel minim, de aproape 3 ori. Sportivul folosește un număr NELIMITAT de reboluri.

În procesul de pregătire a tinerilor sportivi de la 6 la 10 ani, se folosește echipament de lasertag


Pentru că în laser tag, atunci când loviți, nu există senzații de durere; participanții de la 6 ani au voie să joace.

Bazat pe faptul că paintball și laser tag au obiective similare, dar folosesc echipamente diferite pentru a le atinge. Deci, într-o oarecare măsură, echipamentele laser tag care nu provoacă durere pot și ar trebui să fie considerate drept unul dintre mijloacele de pregătire tehnică și tactică a tinerilor sportivi cărora, din cauza vârstei mici (6-9 ani), nu au voie să folosiți echipament de paintball.

Astfel, până la vârsta necesară de 10 ani, obținem un sportiv pregătit funcțional, care este familiarizat cu regulile, tehnicile și tacticile jocului în echipă, care la următoarea etapă de pregătire trebuie să ajusteze abilitățile dobândite, ținând cont de utilizarea un nou tip de echipament cu alte caracteristici de performanță

Sport distractiv și sigur pentru copii

Redericționăm energia copilului Dvs. în direcția corectă, insuflându-i dragostea pentru sport, dezvoltând respectul față de el însuși și de ceilalți și consolidând disciplina. Indiferent de vârstă, obiectivul general al antrenamentului este dezvoltarea fizică și mentală armonioasă, precum și dezvoltarea spiritului de echipă.

Dacă copilul Dvs. așteaptă cu nerăbdare următoarea sesiune de antrenament la SECTOR, ați făcut alegerea corectă!

Hobby non-standard pentru fete hotărâte și active

Paintball va atrage fetele active, pentru că acest tip de exerciții este o alternativă distractivă la banda de alergat și este la fel de eficient ca și munca la sală. Paintball vă poate ajuta să luptați împotriva obezității și / sau să vă mențineți în formă. De asemenea, este un calmant de stres emoțional de calitate.

În plus, dacă iubitul Dvs. este în paintball, atunci aceasta este o oportunitate excelentă de a obține un hobby comun pentru doi.

 

Antrenament funcțional complet pentru bărbați de toate vârstele

Am dezvoltat un program specific adaptat nevoilor sportivului de paintball, cu toate acestea, toate exercițiile sunt concepute pentru a realiza în mod eficient și rapid o formă fizică optimă și pentru a dezvolta calități precum rezistența la explozie, viteza, rezistența, flexibilitatea și agilitatea la oricine urmează acest program. Veți simți rezultatele antrenamentului după câteva luni de antrenament regulat.

Dacă lecțiile de grup nu sunt potrivite pentru Dvs., vă vom organiza sesiuni de paintball și antrenamente funcționale personale.

Sunteți interesat? Sunați-ne!

+373 6929 8080

 ÎNCEARCĂ-ȚI