CE ESTE TARGET COURSE
UNDE SE TRAGI CU REBALL-URI ÎN ȚINTĂ ÎN CHIȘINĂU

Target Course este o activitate sigură de interior în care participanți folosesc marcator de paintball și bile speciale numite reball-uri pentru tragere în țintă

Această activitate a fost creată special pentru copiii cu vârsta peste 9 ani care doresc să joace nu numai laser tag, ci și să încerce să tragă din marcator de paintball la Centrul nostru, dar le este frică să joace reball în timp ce sunt țintă pentru alți jucători.

Target Course se bazează pe exerciții speciale de antrenament de tragere la țintă utilizate în pregătirea sportivilor noștri.

Activitatea se desfășoară în modul ștafetă pentru a-i conferi un spirit competitiv - participanții îndeplinesc diverse sarcini, trăgând în ținte din diferite poziții, în spatele acoperirii și în mișcare, trecând de la exercițiul simplu la complicat.

Beneficiile activității Target Course
în incinta Centrului Sportiv Paintball SECTOR

 • FĂRĂ A PĂRĂSI ORAŞUL.

  Majoritatea terenurilor de paintball sunt situate în pădurea din afara orașului. Iar Centrul Sportiv este situat în sec. Ciocana.

 • ÎNTR-O SALĂ CURATĂ, USCATĂ ȘI BINE VENTILATĂ.

  Pentru că jocul se desfășoară fără murdărie și vopsea, puteți veni la joc în treningul confortabil. Mai mult, în Centru după meci puteți face un duș și puteți schimba în haine curate casual.

 • ÎNTR-UN MEDIU CONFORTABIL.

  Condițiile meteorologice afectează posibilitatea de organizare a jocului, precum și dorința participanților de a lua parte la el. În încinta Centrului, nici ploaia torenţială, nici frigul puternic, nici căldura insuportabilă nu vor interfera cu jocul.
 • SEARA CU ILUMINARE BUNĂ.

  Jocurile în aer liber sunt organizate atâta timp cât lumina zilei permite. Și ce să faci când este scurt?! Alegeți Centrul nostru cu iluminare buna!

 • CHIAR DACĂ SUNTEȚI DOAR DOI.

  Amintiţi-vă cât de des ar trebui să vă pierdeţi nervii şi timpul adunând un grup de peste 10 participanţi şi, în ajunul jocului, să cautaţi înlocuitori pentru cei care sa refuzat?!

 • VEŢI PRIMI UN NUMĂR NELIMITAT DE REBALL-URI.

  A trebuit să numerați de câte bile de paintball aveți nevoie înainte de sfârșitul meciului de joc?! Ați economisit bani pe parcursul, dar în sfârșit ați depășit bugetul inițial?! Acum jocul costă ca bile de vopsea, dar puteți trage de 2-3 ori mai mult!