Turneu de paintball
REBALL U16 CUP
pentru elevii din învățământul gimnazial

Turneu Reball Cup U16 este o activitate sportivă pentru tineret care se desfășoară anual în perioada octombrie-decembrie în conformitate cu calendarul MPL. Liga Moldovenească de Paintball în incinta Centrului Sportiv de Paintball SECTOR sub egida Asociației Obștească de Paintball "ACP Moldova" în colaborare cu Direcţia generală educaţie, tineret şi sport din mun. Chişinău.

Elevii cu vârste între 14-16 ani sunt eligibil pentru participare la Turneu doar ca parte a echipei instituției lor de învățământ.

Înregistrarea echipelor pentru participare la Reball U16 Cup se va efectua în baza completării ofertei de participare de către personal de managment instituției din învățământul gimnazial și liceal mun. Chișinău și expedierii ofertei pe email organizatorilor.

Componența echipelor pentru participare la Turneu se va decide de personal de managment în coordonare cu personalul didactic instituției respective reieșind din rezultatele elevilor la performanțe generale înalte.

MPL oferă o oportunitate fiecărei instituții de învățământ, din lista participanților fideli ai Cupei Reball U16, să înregistreze GRATUIT o singură echipă. Cea de-a doua echipă poate fi înregistrată în condițiile comune tuturor celorlalți participanți.

Turneu se desfășoară pe un teren cu adăposturi gonflabile. Toate echipamentele de paintball necesare pentru participanții sunt furnizate de CSP SECTOR.

Turneu constă din 4 etape cu determinarea câștigătorilor și prezentarea de premii (cupe și medalii, precum și diplome și premii speciale în nominalizări / categorii separate de organizatori și parteneri)


Până la următorul turneu au mai rămas

00

zile


00

ore


00

minute


00

secunde


BORDUL ONLINEUtilizați filele din tabelul încorporat pentru a naviga


EXTRAS - Extras din Regulament cu criteriile principale de joc pentru echipele care participă la acest turneu. Descărcați Regulamentul organizării și desfășurării evenimentului


CLASAMENT - Poziția generală de evaluare a echipelor pe baza rezultatelor tuturor etapelor turneului


ETAPE - Repartizarea echipelor pe grupe la diferite etape ale turneului. Data și ora întâlnirilor de grup. Informații despre trecerea la următoarea etapă a competiției


BORDUL - Scorul online și rezultatul întâlnirilor de joc ale echipelor în fiecare dintre etapele lor ale turneului

PENTRU A PARTICIPA LA TURNEU SUNAȚI

+373 6929 8080