TURNEU REBALL U16 CUP

Turneu Reball Cup U16 este o activitate sportivă care se desfășoară anual în perioada octombrie-decembrie de către Liga de Paintball pentru Tineret în incinta Centrului Sportiv de Paintball SECTOR sub egida Asociației Obștească de Paintball "ACP Moldova" în colaborare cu Direcţia generală educaţie, tineret şi sport din mun. Chişinău.

Elevii cu vârste între 14-16 ani sunt eligibil pentru participare la Turneu doar ca parte a echipei instituției lor de învățământ.

Înregistrarea echipelor pentru participare la Turneu Reball U16 Cup se va efectua în baza completării formularului de cerere de către personal de managment instituției din învățământul gimnazial și liceal mun. Chișinău și expedierii formularului pe email organizatorilor.

Componența echipelor pentru participare la Turneu se va decide de personal de managment în coordonare cu personalul didactic instituției respective reieșind din rezultatele elevilor la performanțe generale înalte.

BORDUL ONLINEUtilizați filele din tabelul încorporat pentru a naviga
REGULAMENT - Regulament organizării și desfășurării evenimentului
EXTRAS - Extras din Regulament cu criteriile principale de joc pentru echipele care participă la acest turneu
CALENDAR - Datele tuturor etapelor turneului
CLASAMENT - poziția de clasare a echipelor în funcție de rezultatele turneului
ECHIPE - Lista echipelor înregistrate
BORDUL - Scor al meciurilor pe echipe online

sunt 4 turnee independente și complete, constând din una sau mai multe etape cu determinarea câștigătorilor și prezentarea de premii (cupe și medalii, precum și diplome și premii speciale în nominalizări / categorii separate de organizatori și parteneri)

Turnee se desfășoară sub patronajul Asociației de Paintball "ACP Moldova" în conformitate cu calendarul MPL la Centrul Sportiv de Paintball SECTOR pe un teren cu adăposturi gonflabile. Toate echipamentele necesare pentru paintball sunt furnizate de CSP SECTOR

Sunteți interesat? Sunați-ne!

+373 6929 8080