VIZITĂ DE FAMILIARIZARE
LA CENTRUL SPORTIV DE PAINTBALL SECTOR

Ce perprezintă vizitele de studiu

Atunci când alegeți un loc pentru recreere activă, apar întrebări cu privire la locul în sine și condițiile, echipamentul și multe altele. Puteți obține răspunsuri de la administratorul nostru la toate întrebările în timpul unei vizite de oaspeți.

O vizită de oaspete sau de studiu este o vizită la CSP de către o persoană interesată de serviciile noastre pentru a primi confirmarea informațiilor menționate pe site în timpul vizitei. Cu alte cuvinte, se va asigura cu propriii ochi că totul este așa cum i se spune. Acesta este un fel de tur sau excursie în jurul Centrului Sportiv cu posibilitatea de a testa echipamentul nostru într-un format de joc.

O vizită de familiarizare se efectuează pe bază de programare numai după ce s-a convenit cu administratorul asupra datei și orei vizitei. Invitația Dvs. la o vizită este activată numai după ce administratorul v-a contactat și nu mai devreme de a doua zi după depunerea cererii. Acest lucru se datorează faptului că numărul de vizite pe zi a oaspeților este limitat de condițiile de asigurare a procesului normal de antrenament al sportivilor Centrului.

Când trimiteți o cerere, câmpurile obligatorii sunt numele și numărul de telefon de contact. Vă rugăm să rețineți că, din anumite circumstanțe, ne rezervăm dreptul de a vă oferi o alegere de zile și ore de vizită, care este posibil să nu coincidă cu solicitarea Dvs. inițială. O vizită de familiarizare este valabilă pentru o singură vizită la CSP numai cu prezentarea pașaportului, iar în cazul minorului, doar însoțit de reprezentantul legal al acestuia (părinte sau tutore).

Sunteți interesat? Sunați-ne!

+373 6929 8080


 PROGRAMAȚI O VIZITĂ